web Предлагаме изработка на сайт, с модерен изглед и мобилно съвместим дизайн. Той може да бъде създаден посредством някоя от платформите за изграждане на сайтове като WordPress например или да бъде изцяло персонализирана разработка. Това, както и обемът му са решаващи за формирането на крайната цена.

Ние се съобразяваме с изискванията, които имат нашите клиенти, разбираме техните желания и им даваме насоки и предложения за сайта, с който желаят да се сдобият. По този начин съвместно изграждаме цялостната представа как накрая би трябвало да изглежда той. Ако имате добра идея, ние ще я превърнем в реалност.

Защо ви е нужна изработка на сайт?

web Направата на уеб сайт не е просто лукс, който хората си позволяват, защото другите вече имат такъв. Днес, да сте собственик на фирмен сайт означава да гледате напред в бъдещето, да преследвате дългосрочните цели пред своя бизнес и да търсите начини да достигнете до още повече потенциални клиенти.

Инвестицията, която правите с тази своя стъпка е инвестиция, която ще ви се отплати многократно във времето, защото сте имали далновидността да търсите успеха в най-перспективния маркетингов канал на 21 век, а именно Интернет.

Процесът

web Процесът по изработка на сайт е умело съчетание на интегрирана информационна архитектура, красив и функционален дизайн, елегантен код, щипка спиращо дъха вдъхновение и специалната, тайна съставка с марка "AdvancedTech.eu"

За по-любопитните, използваме успешно най-новите технологии в програмирането като: HTML 5, CSS 3, jQuery 2.2 и други. Работим и с всички популярни платформи, според нуждите на проекта.

Защо Advanced Tech ?

web Ние от "Advanced Tech" не създаваме просто сайтове – ние създаваме идентичност, визия, история и философия за утрешния ден. Всеки наш проект е уникален и получава специално внимание дори към най-малките и фини детайли, защото знаем, че това е вашият бизнес, вашият живот, вашите мечти и вашето бъдеще.