PRAVNI PODACI

AUTORSKO PRAVO

Copiright 2013 Intel Ltd. Sva prava zadržana. Svi tekstovi, slike, grafički, zvučni i video zapisi i animacije, kao i njihov raspored podležu autorskim pravima ATI GmbH. Nije dozvoljeno kopiranje za trgovinske svrhe, kao ni bilo kakve reprodukcije ili promene za upotrebu na drugim sajtovima.

PROIZVODI I CENE

Odgovori na zakonske, pravne i finansijske regulative važe samo za Austriju. Cene na dan isporuke su podložne promenama. Cene za distributere su preporučene maloprodajne cene. Obratite se našim distributerima za važeće cene.

ODGOVORNOST

Na ovom sajtu postoje spoljni linkovi ka drugim sajtovima. Mi nismo odgovorni za sadržaj ili dostupnost sadržaja na povezanim sajtovima. Nismo utvrdili sadržaj takvih sajtova. Linkovi ka drugim sajtovima i materijali koji se na njima nalaze ne podrazumevaju bilo kakvo odobrenje od ATI GmbH. Ne možemo prihvatiti bilo kakvu odgovornost za sadržaj bilo kog spoljnog sajta ili veb stranice povezane sa našim sajtom.

PRIVATNOST

Drago nam je da ste posetili naš sajt i zahvaljujemo Vam na interesovanju za našu kompaniju i naše proizvode. Mi shvatamo zaštitu Vaših privatnih podataka veoma ozbiljno i želimo da se osećate prijatno i sigurno kada posetite naš sajt. Zaštita privatnosti kod obrade ličnih podataka je od izuzetne važnosti za nas. Sve lične podatke koje dobijamo kao rezultat Vaše posete našem sajtu obrađujemo u skladu sa zakonima zemlje u kojoj je dobijena informacija.

UPOTREBA PODATAKA O LIČNOSTI

ATI GmbH koristi Vaše lične podatke za upravljanje klijentima, pitanja u vezi sa našim proizvodima, u marketinške svrhe, i tehničkoj administraciji sajta, ali samo na odgovarajući način, štiteći Vašu privatnost.

Razmena ličnih informacija sa službenim licima i osobljem će se preduzeti samo ukoliko je to zakonom predviđeno. Naši saradnici, agenti i distributeri su obavezani da poštuju poverljivost dokumenata.

UID: NA U64993289

Company Register FN 327781 g.

Generalni direktor Hans-Peter Miler

Za sadržaj sajta odgovoran je Johanes Melhers