#

За нас

Ние сме най-добрите

Бързина, качество, отношение, конкурентни цени

С какво се занимаваме

Една от основните дейности на "Advanced Tech" е именно извършването на качествен ремонт на компютри и тяхната поддръжка. Нашите висококвалифицирани специалисти притежават богат опит в ремонта на компютри, тяхната поправка и отстраняването на всякакви проблеми, които могат да възникнат в хардуера или софтуера по време на експлоатацията им.

  • Ремонт на компютри
  • Ремонт на лаптопи
  • Изработка на сайтове
#

Ако настолният Ви компютър работи бавно, непрекъснато забива, забелязвате проблем с програмите и те не стартират правилно или машината просто не се включва, вероятно имате проблем. Донесете го в нашия сервиз, където екип от опитни техници ще открие и отстрани всички проблеми със софтуера и хардуера.

В advanced-tech.eu ремонтираме както асемблирани компютри, така и маркови десктоп машини, произведени от Lenovo, IBM, HP, Compaq, Dell, Fujitsu Siemens, Toshiba, Apple, Asus, Sony, Acer, MSI и други.

Advanced-tech.eu извършва ремонт на лаптопи във Велинград от всички марки: HP, Lenovo, Toshiba, Compaq, Acer, Dell, Asus, Sony Vaio, Samsung, Fujitsu Siemens, Apple Macbook, MSI, IBM, Gateway, eMachines с всякаква степен на сложност.

Ремонтът на лаптопи в нашия сервиз се извършва в най-кратки срокове, благодарение на огромния опит на нашия персонал, разполагащ с най-модерното оборудване за извършване на диагностика и ремонт на лаптопи.

Сервиз “Advanced Tech" предлага нов, модерен и много удобен за нас и за Вас начин на отдалечен достъп до вашия лаптоп и компютър. Сервиза предлага експертна отдалечена компютърна помощ, отдалечени компютърни услуги и отдалечен достъп, или така наречената дистанционна компютърна поддръжка чрез Team Viewer.

Предлагаме изработка на сайт, с модерен изглед и мобилно съвместим дизайн. Той може да бъде създаден посредством някоя от платформите за изграждане на сайтове като WordPress например или да бъде изцяло персонализирана разработка. Това, както и обемът му са решаващи за формирането на крайната цена.

Ние се съобразяваме с изискванията, които имат нашите клиенти, разбираме техните желания и им даваме насоки и предложения за сайта, с който желаят да се сдобият. По този начин съвместно изграждаме цялостната представа как накрая би трябвало да изглежда той. Ако имате добра идея, ние ще я превърнем в реалност.

Искате да се възползвате от нашите услуги ?

Свържете се с нас и ще направим всичко възможно да решим Вашият проблем в най-кратък срок !

Свържете се с нас

Относно обслужването

Лесен и ефективен начин да ремонтирате компютърът или лаптопът Ви

Честно обслужване

Бъдете сигурни, че сте в ръцете на професионалисти. Никога няма да бъдете подведени за каквото и да било ! Имате право дори и да изискате Вашата повредена част след ремонт като доказателство !

24/7 онлайн поддръжка

Само при нас има 24/7, 7 дни в седмицата онлайн поддръжка !

Професионален екип

Занимаваме се с това повече от 10 години. Бъдете сигурни, че Вашият компютър е попаднал в добри ръце !

Достъпни цени

Няма по-добри цени от нашите ! Дори и да намерите такива, веднага ще ви направим още по - добра оферта !

  • #
  • #
  • #
  • #
  • #